• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

TÜRKER; YILBAŞI HARCAMALARINIZI ENGELİLER VE SOKAK HAYVANLARINA KULLANIN

25/12/2020

Pandemi nedeniyle olağanüstü günler geçiren dünya, her yıl çeşitli etkinliklerle karşılanan yılbaşında kendini kapatmaya hazırlanıyor. Birçok ülke 31 Aralık 2020 gecesini evlerde geçirmek adına adımlar atıyor.

      İşte bu durumdan yola çıkan hayırsever vatandaşımız Bülent Türker, “harcayamadığınız paraları engelli vatandaşlarımıza yardım ve sokak hayvanlarını beslemek için kullanalım” diyor. İşte Türker’in yılbaşı harcamaları ile ilgili yazısı;
      “Pandemi dolayısıyla 4 aydır Vize’de bulunuyorum. Bu dönemde onlarca engelliye engelli arabası dağıttık. Orman ve sokaklardaki yüzlerce canlara hayat verdik. Ancak her ne yaparsak yapalım yeterli olması mümkün değildir. Bu nedenle sizlerde yıllardır yılbaşında yaptığınız harcamaları bu yıla özel engelli vatandaşlarımız ve sokak hayvanları için kullanın. Bu çok büyük bir gururdur.
     Unutmayın! Sokaklarda ve ormanda binlerce can aç ve susuz dolaşmaktadır. Önümüzdeki kış nedeniyle onların durumu daha da vahim olacaktır. Özellikle salgın nedeniyle hafta sonları her yerin kapanması sokak hayvanlarının çok daha zor duruma düşürmektedir.
     Ayrıca hepimizin çevresinde birçok engelli vatandaşımız bulunuyor. Bunların birçoğunun da engelli arabası olmadığını için dışarıya dahi çıkamıyor. Bu yılbaşı duyarlılığımızı gösterip, bir kaç aile bir araya gelerek  onlara bir engelli araba alalım. İnanın onların gözünde tarifsiz bir mutluluk göreceksiniz. Trakya insanı duyarlıdır. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi.- Sevil Demirel
214 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN