• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kırklareli’ndeki otellere yılbaşı kararı!

25/12/2020

Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu da otel ve konaklama tesislerinde yılbaşı önlemlerine ilişkin yeni kararlar aldı.

     VİZE HABER- Vali Osman Bilgin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı kararlara göre yılbaşını da kapsayan 3 buçuk günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince geçerli OLACAK kararlar şu şekilde:
     31 Aralık 2020 saat 21:00’den 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05:00’e kadar konaklama amaçlı müşteri kabul edebilecek olan oteller ve/veya konaklama tesislerinde; sosyal izolasyon ile başta fiziki mesafe olmak üzere temizlik ve maske kurallarına aykırı olması nedeniyle yılbaşı kutlama programı icra edilmesine, eğlence/balo düzenlenmesine kesinlikle müsaade edilmeyecek. Oteller ve konaklama tesislerince yılbaşında yemekli-müzikli kutlama/eğlence programları yapılacağı yönünde kampanya ve reklam faaliyeti yapılamayacak.
     Bu sürelerde oteller ve konaklama tesislerinde disk jokey performansı dahil canlı müzik icra edilmeyecek. Saat 22.00’den itibaren ise otel ve konaklama tesislerinde bulunan restoran, lokanta ve diğer otel salonlarında kayıt dinletilmesi de dahil olmak üzere hiçbir şartta müzik yayınına izin verilmeyecek. Otel/konaklama tesislerinde konaklayan müşterilerin kalabalık şekilde bir araya gelmemelerine yönelik tedbirler alınacak. Yemek saatlerinde bu hususa özellikle dikkat edilecek. Alınan kararlara uymayanlara cezai işlem uygulanacak.- Nihat Demirel
234 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN