• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

PINARHİSAR ÇEVRE YOLUNDA SONA YAKLAŞILDI SIRA VİZE ÇEVRE YOLUNA GELİYOR

25/12/2020

Daha önceden Kırklareli – Pınarhisar Bölünmüş yol yapımı olarak ihaleye çıkartılması planlanan ancak daha sonra kapsamı genişletilerek Kırklareli – Saray olarak değiştirilen ihalenin ardından başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

     VİZE HABER- Çimento Fabrikaları, taş ocakları, doğalgaz boru hattı ve rüzgâr enerji santralleri derken Saray, Çakıllı, Vize ve Pınarhisar yollarında yaşanan yoğun kamyon ve tır trafiğine çare olacak olan Saray – Kırklareli yolu çalışmaları Pınarhisar çevreyolu yapımı ile devam ediyor.  Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan temel atma töreninin ardından başlayan Pınarhisar çevre yolu çalışmaları % 80 oranında tamamlandı. Kısa süre içerisinde araç trafiğine de açılması beklenen çevre yolunun ardından ekipler Vize Çevre yolu yapımına başlayacaklar.
HAZİRAN AYINDA BAŞLAYACAK
     Pınarhisar çevre yolunun tamamlanmasının ardından Vize çevre yolu çalışmaları başlayacak. Muhtemelen önümüzdeki yıl Haziran ayı gibi başlaması planlanan yol çalışmaları ile Vize’ye 7 kilometrelik çevre yolu yapılacak. Saray istikametinden gelecek olan ve Vize’ye 4 kilometre kala ayrılacak olan çevre yolu ilçeyi dışarıdan dolaşarak Alders fabrikası önünden çıkarak Pınarhisar yoluna bağlanacak.
SADECE ÇEVRE YOLLARI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Saray - Kırklareli'nin uzunluğu 71 kilometre, 11 kilometrelik Kırklareli şehir geçişinin üstyapı iyileştirmesiyle Çakıllı, Vize, Pınarhisar çevre yollarının dâhil olduğu 27,5 kilometrelik kesim bölünmüş yol, kalan 43,6 kilometrelik kısım tek yol standardında tamamlanacak. Projenin tamamının ise 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.
     Böylece güzergâh üzerinde ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek. Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak.– Nihat Demirel
1306 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN