• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye Çalışmalara Ara Vermiyor

04/12/2020

Koronavirüs Covid-19 salgını Koronavirüs Covid-19 salgını nedeniyle günden güne sıkılaştırılan tedbirler nedeniyle vatandaşlar evlere kapanmak zorunda kalırken,

    Vize Belediyesi ise özellikle salgın sonrası vatandaşların kullanımı amacıyla ilçenin 4 bir yanında parklar oluşturmaya devam ediyor.  
 VİZE HABER- Vize Belediyesi ilçede başlattığı projelere aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Devlet Mahallesinde bir park daha oluşturuldu. 500 m2’lik alanın çevresi de ağaçlandırıldı.

     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan ÖZALP; “İlçemizde çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz.  Devlet Mahallesi'nde Tır Yolu’nun alt tarafında bulunan yerleşim yerinde ki parkın yapımı tamamlandı. Toplamda 500m2 lik bir alanı bordür ile çevreledik. İçinde yürüyüş yolu bulunan alanda oyun grupları ve oturma bankları konumlandırarak ağaçlandırma yaptık. Halkımızın güzel günlerde kullanmasını, çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesini dilerim. Söz verdiğimiz gibi ilçemizde 6 mahallemiz var. Her mahallede 1 park bulunması için park ve oyun alanları gerçekleştirdiğimiz projelerimiz içinde. Siz değerli halkımız ve güzel Vizemiz için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. İlçe halkımızın talep ve isteklerine göre de çalışmalarımız devam edecek” dedi.

261 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN