• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BİK Tekirdağ Şube Müdürü Karakaya’dan gazetemize ziyaret

20/11/2020

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürlürü Sabri Karakaya, Vize’ye gelerek gazetemizi ve Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’i ziyaret etti.

     VİZE HABER- 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle Kırklareli genelindeki resmi ilan ve reklamların yayınlanması için aracılık görevi ile yetkilendirilen Basın ilan kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü, Kırklareli il merkezi ile 5 ilçesinde yayın yapan resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz 13 gazeteye ziyaret gerçekleştirdi.
     İki bölüm şeklinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında çarşamba günü Vize’ye gelen BİK Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel tarafından karşılandı. Basın mensupları ile tanışmak ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleşen ziyarette kurumun çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Şube Müdürü Karakaya, ardından Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’i makamında ziyaret etti.
     Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel ve Pınarhisar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gülcan Kutlu’nun da katıldığı ziyarette, BİK Tekirdağ Şube Müdürlüğü Sabri Karakaya tarafından Kaymakam Tuncer’e Basın İlan Kurumu tarafından bastırılan kitap seti hediye edildi. Müdür Karakaya Vize ziyaretinin ardından Pınarhisar ilçesine geçerek Pınarhisar gazetesini de ziyaret etti.- Özlem Sezen
 
232 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN