• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

TABAKHANE DERESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

13/11/2020

İlçemiz Gazi Mahallesi ve Kale Mahallesi sınırlarında bulunan Tabakhane deresi ıslahı ve çevre düzenleme proje çalışmaları hızla devam ediyor.

     VİZE HABER- Vize Belediyesi ile kardeş şehir olan Sredets Belediye Başkanlığı’nın ortak olduğu Tabakhane Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nde her geçen gün sona doğru yaklaşılıyor. Dere ıslahı proje sahasında zemin betonu için alan hazırlandı. Kanal inşaatı tamamlanan proje kapsamında kısa süre içerisinde çevre düzenleme çalışmaları başlayacak.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Belediyemiz ile Kardeş Şehir olan Sredets Belediye Başkanlığı’nın ortak olduğu Tabakhane Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin genel hedefi; doğal kaynaklarımızın sürdürülebilir kullanımına ve doğanın korunmasının arttırılmasına katkıda bulunmaktır. Bu projede bulunan, hava izleme istasyonu ve çevre dostu sürdürülebilir yaklaşım ile düzenlenen yeşil alan sayesinde çevre bilincinin geliştirilmesi de hedeflenmiştir. Ayrıca, proje çevre kirliliğinin önlenmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Vizemiz için çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.- Sevil Demirel
235 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN