• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Her güne bir trafik kazası

06/11/2020

Dikkatsizlik, tedbirsizlik ve alkol gibi nedenlerden meydana gelen kazalar artıyor. Ekim ayının son günlerinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

     VİZE HABER- Edinilen bilgilere göre; 28 Ekim 2020 günü saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, kullandığı tır ile Vize’den Küçükyayla köyüne doğru orman yolundan seyir halinde olan D.Y. adlı sürücü, bir anlık dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek tırı devirdi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü Vize Devlet hastanesine kaldırıldı.
     Yine bir başka kaza haberi ise 29 Ekim 2020 günü saat 20.11 sıralarında Akıncılar köyünde meydana geldi. Kullandığı araç ile Lüleburgaz ilçesinden Vize’ye doğru seyir halinde olan A.A. adlı sürücü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracı yolun sağına devirdi. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.Ç. ve H.O. adlı vatandaşlar yaralandı. Yaralılar Lüleburgaz devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
     İlçemiz Aksicim Köyü çıkışında 30 Ekim 2020 günü saat 15.50 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kullandığı araç ile Aksicim Köyünden Kıyıköy istikametinde seyir halinde olan M.B. adlı vatandaş, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine yolun sol tarafındaki şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan B.B. adlı vatandaş hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Vize Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
     Okçular Köyünde, 31 Ekim 2020 günü saat 21.40 sıralarında meydana gelen trafik kazısında alkollü sürücü şarampole uçtu. Kullandığı araç ile Okçular köyü istikametinden Akpınar köyü istikametine doğru seyir halinde olan Ö.D. adlı sürücü, alkolün etkisi virajı alamayarak yolun sağında bulunan şarampole uçtu. 1.71 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konulurken, idari para cezası uygulanan Ö.D. ifadesi alınarak serbest bırakıldı.
 
251 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
NECDET TEZCAN