• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizeli’ler İzmir için ‘Tek Yürek’ oldu

06/11/2020

Vize Belediyesi, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeleri depremzedelere gönderildi.

     VİZE HABER- İzmir'de 30.10.2020 tarihinde yaşanan deprem sonrası mağdur olan vatandaşlarımız için Vize Belediyesi yardım kampanyası başlattı. “Haydi VİZE Yaraları Hep Birlikte Saralım” diyerek başlatılan kampanyaya Vizeliler büyük destek verdi.

     Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “İzmir depreminden etkilenen bölge halkı için ilçemizde bir yardım kampanyası başlattık. Belirlenen ihtiyaç listesi doğrultusunda halkımızın destekleriyle yardımlar Belediye Binamızda toplandı. Toplanan yardımların ulaştırılması konusunda destek olan ilçemiz esnaflarından Aksoylar Mobilya’ya ve çağrımıza cevap veren değerli halkımıza sonsuz teşekkürler. Tüm İzmirli’lere ve bölge halkına tekrar geçmiş olsun diyor; yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum” dedi.- Nihat Demirel

 

256 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN