• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

PAZAR GÜNÜ, KURTULUŞUMUZUN 98. YILDÖNÜMÜ

30/10/2020

Vize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü kutlamaları, 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 09.30’da tören alanındaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayacak.

     VİZE HABER- Covid-19 Salgını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında olduğu gibi Kurtuluş Bayramı kutlamalarını da vurdu. Kutlamalara salgın nedeniyle önceki yılların aksine oldukça sade bir tören ile hazırlanılıyor. Çelenk sunma töreni ile başlayacak olan programda, saygı duruşunun ardından istiklal marşı okunacak. Ardından ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutlayacak. Belediye Başkanı Ercan Özalp tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından program sona erecek.
      Kontrollü sosyal hayat döneminin maske ve fiziki mesafe kuralına riayet edilerek pandemi kuralları çerçevesinde uygulanması nedeniyle kısa sürecek olan kutlama programının ardından gün içerisinde ise davul zurna ekibi ile mahalleler gezilerek vatandaşlara müzik şöleni sergilenecek.- Özlem Sezen
198 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
NECDET TEZCAN