• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sahte içki Kıyıköy’de 3 can aldı

23/10/2020

Son günlerde Türkiye genelinde meydana gelen sahte içki zehirlenmesi olaylarında Kırklareli genelinde de 4 kişi hayatını kaybetti. 4 kişinin 3’ü Kıyıköy beldemizden..!

      VİZE HABER- Edinilen bilgilere göre; Kıyıköy beldesinde balıkçılık yapan Soner D’nin Cumartesi günü hayatını kaybetmesinin ardından Tayfun Y.’nin Pazar günü ve Tufan A.’nın ise Salı günü hayatını kaybettiği öğrenildi. Son vefat ile Kırklareli’de sahte alkolden ölenlerin sayısı 4'e çıktı.
     Kıyıköy beldesinde balıkçılık yapan Soner D., Tayfun Y., Tufan A. ile T.A., geçen hafta alkol aldı. İddiaya göre, el yapımı sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan 4 kişi yakınları tarafından Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi, Tekirdağ ve Kırklareli'deki hastanelere sevk edildi. Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen 4 kişiden durumu ağır olan Soner T. ve Tayfun Y.'nin ardından Tufan A.’da hayatını kaybetti. Diğer 1 kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.
     Lüleburgaz ilçesinde geçen hafta vefat eden Derya A.'ın ardından Soner T., Tayfun Y. ve Tufan A.'nın da ölümleriyle Kırklareli'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.- Nihat Demirel
295 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN