• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Ülkü Ocakları'ndan Azerbaycan'a destek

16/10/2020

Azerbaycan Ordusu'nun Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırısının ardından başlattığı operasyona Vize Ülkü Ocakları'ndan destek geldi.

     VİZE HABER- Ülkü Ocakları Vize İlçe Başkanlığı Azerbaycan halkına manevi destek için ilçemiz esnaflarına Türk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı dağıttı.
     Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Vize Ülkü Ocakları Başkanı Doğancan Yaman, Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırısını düşmanca ve alçakça olduğunu belirterek, "Bu saldırıları kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti yapılan işgalin başından beri Dağlık Karabağ Bölgesinin Azerbaycan Devleti'ne ait olduğunu belirtmiş ve Ermenistan'ın bu topraklardan çekilmesi gerektiğini dile getirmiştir. İki bedende bir can olarak adlandırdığımız Azerbaycan Devletinin Dağlık Karabağ Meselesi'nde Yüce Türk Milleti ve onun 57. alayı olan Ülkü Ocakları olarak duruşumuzu belirtip dün, bugün ve yarın her koşulda yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Bu nedenle Vize Ülkü Ocakları olarak "Tek Millet İki Devlet" sloganıyla ilçemizdeki esnaflarımıza şanlı bayrağımızı ve can Azerbaycan şanlı bayrağını hediye ettik” dedi.- Nihat Demirel
242 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN