• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VALİ BİLGİN, “KORONA’DA DURUM KRİTİK" DEDİ..!

16/10/2020

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Valilik bünyesinde başlatılan “Çevre Seferberliği” projesi kapsamında Lüleburgaz'ı ziyaret etti. Metruk binanın yıkımına katılan Vali Bilgin, korona virüsle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

     VİZE HABER- Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Çarşamba günü Lüleburgaz Cumhuriyet Mahallesi Orkide Sokak'ta bulunan bir metruk binanın yıkımına katıldı. Madde kullananların yuvası haline geldiğini belirtilen binanın yıkımı sırasında Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile birlikte vatandaşlarla da görüşen Vali Bilgin, ardından koronavirüs konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
     Vali Bilgin, ”Covid-19 ile mücadelede ilimiz başarılı örnekler sergiledi. Ancak bugün bunu söyleyemiyoruz. Şu an en kötü durumdayız. Bugün itibariyle yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Şu anda Nisan ayından 3 kat daha kötüyüz. Ev ziyaretlerini mutlaka sonlandırmalıyız. Gerekirse bina karantinaları alacağız. Bugün ilimizde bir binayı karantinayı aldık. 6-7 binayla ilgili de raporlar hazırlanıyor. Kofçaz’da Sokak karantinası aldık. Merkez ilçede karantina kararı aldık. Babaeski'de bir mahalleyi karantinaya aldık. Lüleburgaz'da mahalle karantinası uygulanabilir. Bir cenazemizde 30 vaka oluştu. Raporları görmek istiyorum. Durum çok kritik. İlimizde tedbirleri artıracak, vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum” dedi.
 
654 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN