• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp, “Birlikte Yönetim” anlayışını hayata geçiriyor

16/10/2020

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, seçim döneminde sık sık dile getirdiği "birlikte yönetim" anlayışını hayata geçiriyor. Mahallelerdeki sorunlar mahalle muhtarları ile birlikte tespit ediliyor.

     VİZE HABER- Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçede yapılacak işlerin yerinde görülerek tespit edilmesi amacıyla mahalle muhtarları ile birlikte incelemelerde bulunuyor. Seçim döneminde sık sık dile getirdiği “birlikte yönetim” anlayışına uygun olarak ilk mahalle ziyaretini Kale Mahallesine gerçekleştiren Başkan Özalp, geçtiğimiz Çarşamba günü mahalle muhtarı Adnan Gülaçar ile birlikte sokak sokak dolaşarak tespitlerde bulundu. Mahalle sakinleri ile de görüşen Belediye Başkanı, eksiklikleri ve talepleri yerinde inceledi.
     Kale mahallesindeki incelemelerin ardından gazetemize açıklamada bulunan Mahalle Muhtarı Adnan Gülaçar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;
     “Değerli Belediye Başkanımız Ercan Özalp ve beraberindeki fen ve zabıta ekipleri ile birlikte mahallemizde dolaşarak sorunları yerinde tespit ettik. Oldukça yararlı olduğunu düşündüğüm inceleme ve tespit gezisinin ardından belediye ekipleri dün itibariyle ara vermeden çalışmalara başladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
    Belediye Başkanı Ercan Özalp’in önümüzdeki günlerde diğer mahalleleri de ziyaret ederek mahalle muhtarları ile birlikte incelemelerde bulunacağı öğrenildi.- Özlem SEZEN

428 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN