• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ANAOKULU RENKLİ OKUL YOLUM PROJESİNİ YENİLEDİ

02/10/2020

İlçemizde bulunan Vize Anaokulu, pandemi sebebiyle okullara verilen aradan sonra okulların tekrar açılmasıyla öğrencilerine kavuştu.

      VİZE HABER- Okulların yeniden açılmasıyla ders başı yapan minik anaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin yeniden canlandırdığı “Renkli Okul Yolum“ projesi ile Covid-19 tedbirlerinden bir nebzede olsa uzaklaştılar. Covid-19 tedbirleri nedeniyle son aylarda hayatlarına giren maske, sosyal mesafe ve hijyen gibi konuları öğrenmenin yanı sıra eğitim ve öğretimlerini de sürdüren minik öğrenciler, “renkli okul yolum” projesiyle hayatlarını da renklendirdiler.
     Covid-19 nedeniyle okulda gerekli önlemlerin alınarak temizlik ve hijyen koşullarının sağlandığını ifade eden okul Müdürü Nermin Öztürk, yıpranan renkli okul yolunun da yenilendiğini ifade etti. Amaçlarının çocuklara daha çok hitap edebilmek ve daha kaliteli hizmet verebilmek olduğunu belirten Müdür Öztürk, geçen yıllarda faaliyete geçen “ Renkli Okul Yolum “ projesinin gerek hava şartları gerekse kullanımdan kaynaklı yıpranmasından dolayı bu yıl yine öğretmenlerin emekleriyle eski canlı haline kavuşturulduğunu belirtti.
     Okul Müdürü Nermin Öztürk, yapılan çalışmalarda kendilerini yalnız bırakmayan tek tek öğretmenlerimizle ilgilenen, onları onore eden başta Sayın Kaymakamımız Elif Canan Tuncer’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rişvan Dündar’a, İlçe Emniyet Müdürüne ve İlçe Jandarma Komutanına teşekkür etti.- Sevil Demirel
292 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN