• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kaymakam Tuncer’den Kışlacık köyüne ziyaret

02/10/2020

İlçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü ile birlikte Covid-19 denetimi ve köy ziyareti için Kışlacık köyünde gitti.

     VİZE HABER- Koronavirüs Covid-19 tedbirleri ile ilgili denetimlerde bulunulması amacıyla dün gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Tuncer ve beraberindekiler köy muhtarı Kamil Gönül Taran tarafından karşılandı. Köyde vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, köylülere açıklayıcı bilgiler verildi.
    Denetimlerin ardından köyde ve turistik alanlarda incelemelerde bulunan Kaymakam Elif Canan Tuncer, Kırklareli Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısının da katılımıyla, Kovantaşı mağarasının yeni bulunan ikinci bölümünü ziyaret etti. Kışlacık köyüne 3 kilometre mesafedeki mağarada bulunan sarkıtları inceleyen heyet, bölgenin turizme kazandırılması amacıyla neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulundu. Mağara ve çevresindeki doğal güzelliklere hayran kaldığını belirten Kaymakam Tuncer, “yapılacak çok iş, dokunulacak çok yer var” diyerek incelemelerine devam etti.
     Ziyaretin ardından gazetemize açıklamada bulunan Kışlacık köyü muhtarı Kamil Gönül Taran, “Köyümüze dün gerçekleştirilen ziyaretleri nedeniyle başta ilçe Kaymakamımız olmak üzere jandarma komutanımıza ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.- Nihat Demirel
279 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN