• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Hastaneye “Damar Görüntüleme Cihazı” bağışlandı

25/09/2020

Vizeli hayırsever Sevgi Kutlu tarafından vefat eden ablası Sadiye Kutlu adına Vize Devlet Hastanesine damar görüntüleme cihazı bağışlandı.

     VİZE HABER- Kan alma sırasında özellikle damar yapısı ince olan çocuklarda, bebeklerde ve yaşlı hastalarda damarın bulunması çok zor olduğundan, yeni cihaz ile bu zorluk ortadan kalkacak. Damar bulunana kadar müdahale devam ettiği için, aileler, çocuklar ve yaşlı hastaların çektiği sıkıntılar yeni damar görüntüleme cihazı ile ortadan kalkacak.

     Yeni cihaz ile damar bulunana kadar tekrarlanan iğne girişleri son bulacak ve laboratuvar tahlili için rahatlıkla kan alınabilecek. Cihaz ayrıca kan alma yanı sıra serum tedavileri için damar yolu açılmasında da kolaylık sağlayarak hastanenin her alanında kullanılabilecek.

     Damar görüntüleme cihazı bağışının ardından açıklamada bulunan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Banu İşler “Kendilerine bağışından ötürü şahsım ve hastanemiz adına teşekkür ediyor merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Vizeli hayırseverler için örnek olmasını temenni ediyoruz" dedi.

257 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN