• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KOOPERATİF’TEN KIZILAĞAÇ KÖYÜNE DÜĞÜN SALONU

18/09/2020

S.S. Kızılağaç köyü tarımsal kalkınma kooperatifi tarafından köye yaptırılan sosyal amaçlı düğün salonu düzenlenen törenle kullanıma açıldı.

     VİZE HABER- Kızılağaç köyünde düğün, nişan gibi eğlenceler ve toplantılar artık yeni yapılan sosyal amaçlı açık düğün salonunda gerçekleştirilecek.  Salonda boş olduğu zamanlarda gençler ve çocuklarda basketbol gibi oyunlar oynayıp zaman geçirebilecekler.
     Kızılağaç köyü tarımsal kalkınma kooperatifi tarafından köye kazandırılan düğün salonu ve 50 tonluk kantar için dün açılış töreni düzenlendi. Saat 15.00’te yapılan açılış törenine Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer ile birlikte İl Genel Meclis üyeleri, oda ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
      Açılış töreninde konuşan Kooperatif Başkanı Arif Çağan, Kızılağaç köylüsünün her zaman en iyiye layık olduğunu belirterek şunları söyledi;
      “Yaklaşık iki yıl önce borçlu olan kooperatifimize başkan seçildim. Ardından yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarla borçlarımız yapılandırarak kooperatifimizi kâra geçirdik. Böylelikle kooperatifimizin gelirlerinden ayırdığımız para ile önce 60 tonluk kantar kurarak köylümüzün hizmetine sunduk. Ardından köylü için oldukça önemli olan düğün salonu konusunda çalışmalara başladık. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla okul bahçemizin yan kısmında 16 metre genişliğinde ve 24 metre uzunluğunda bir sosyal amaçlı açık hava düğün salonu inşa ettirdik. Bugün burada açılışını yaptığımız salonumuz tüm köy halkımıza hayırlı olsun. Bu vesileyle açılış törenimize katılan başta ilçe Kaymakamımız Elif Canan Tuncer olmak üzere İl Genel Meclis üyeleri Erhan Kuşoğlu ve Cem Toptaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Serdar Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü, köy muhtarları, kooperatif başkanları ve köylülerimize teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
233 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN