• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Orman İşletmeye 8 yeni ilk müdahale aracı

18/09/2020

Orman Genel Müdürlüğü, orman koruma ve yangına ilk müdahale hizmetlerinde kullanılmak üzere Vize’ye 8 yeni hizmet aracı gönderdi.

          VİZE HABER- Vize Orman İşletme Müdürlüğü’nün araç parkına 8 yeni hizmet aracı daha eklendi. Orman Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Mitsubishi  L200  Tornado  MT  marka  4x4 özellikli yeni araçlar, pazartesi günü saat 16.00’da Göztepe mevkiinde bulunan yangın gözetleme kulesinde düzenlenen törenin ardından işletme şefliklerine teslim edildi. 
      Yeni araçlar için düzenlenen kurban kesim törenine çok sayıda yönetici ve personel katılırken, İşletme Müdürü Semih Sağdan yaptığı konuşmada şunları söyledi;
     “Bu ekonomik şartlarda bile bu kadar aracın satın alınmasını sağlayarak bölgemizin hizmetine veren başta Bakanımız  Sayın Dr. Bekir Pakdemirli olmak üzere Genel Müdürümüz  Bekir Karacabey’e ve emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Orman İşletme Müdürlüğümüzdeki yıpranmış ve bakım masrafı yüksek olan araçların yerine bu yeni araçları kullanarak hizmetlerimizde hem yüksek performans hem de kurumumuza tasarruf sağlanacaktır. Hayırlı olsun” dedi.
     Kurban kesim töreninin ardından şefliklerin hizmetine verilen araçlar, üzerlerinde yeni tadilatlar yapılarak ilk müdahale aracına dönüştürüldü. Bu araçlar ormanlık ve taşlık arazilere rahatla girebiliyor ve taşıyabildikleri su ile olası yangınlara ilk müdahalede bulunabiliyor.- Nihat Demirel
272 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN