• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MİNİKLER OKULA MERHABA DİYOR

18/09/2020

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde yeni dönem başlıyor. 31 Ağustos'ta uzaktan eğitim ile başlayan 2020-2021 eğitim öğretim döneminde, okullar pazartesi günü kapılarını minik öğrencilerine açacaklar.

     VİZE HABER- Okullarda yüz yüze eğitim önümüzdeki pazartesi günü başlayacak. Ancak yüz yüze eğitim öğretime sadece hali hazırda zaten açık olan okul öncesi öğrencileri ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan 1. sınıf öğrencileri katılacak. İlkokul birinci sınıf öğrencileri uyum haftasında 1 gün, daha sonraki haftalarda ise haftada 2 gün olacak şekilde okulla gidecekler. 3 hafta sonra ise yapılacak olan değerlendirmeye göre diğer kademelerde ve sınıflarda eğitim öğretime başlama konusunda karar verilecek.
     Okullarda öğrencilerin hangi günler ve hangi saatlerde eğitim ve öğretime katılacakları konuları ise okul yönetimleri tarafından belirlenerek ailelere bildirildi. İkili sıralarda tek çocuk oturacak şekilde yeni döneme başlayacak olan okullarda, bu yolla sınıflarda sosyal mesafenin rahatlıkla sağlanabilmesi hedefleniyor.
239 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN