• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize’de Yıldızlı işletmeler ödüllendirildi

04/09/2020

Kırklareli Valiliğince yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyan ve yapılan denetimlerde yüksek puan alan işletmelere verilen "Yıldızlı İşletme" belgesi, Vize’de de 5 işletmeye verildi.

     VİZE HABER- Geçtiğimiz Salı günü Vize Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Elif Canan Tuncer Başkanlığında düzenlenen ödül törenine, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan, Defterdar Mehmet Durusoy, Defterdarlık Pandemi Denetim Koordinatörü Volkan Pozan, Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü ve Pandemi Denetim Koordinatörü Mustafa Kurt ile birlikte ödül alan işletme sahipleri katıldı. Törende Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere harfiyen uyan Duygu Bayan Kuaförü, Aycan Güzellik Salonu, Tolga Erkek Kuaförü, Ayhan Erkek Kuaförü ve Traçim fabrikasına "Yıldızlı İşletmeler" sertifikaları verildi.
     Programda konuşan ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer; "Yıldızlı İşletme Projesi" ile; ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerde kontrollü sosyal hayat dönemine uygun olarak Sağlık Bakanlığı COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi ve Bakanlık genelgelerinde yer alan usul ve esasların uygulanıp uygulanmadığı konusunda denetleme ekiplerince düzenli denetimler yapılmaktadır. Bu değerlendirme sonucuna göre yüksek puana sahip işletmelere ‘’YILDIZLI İŞLETME” sertifikası verilerek işletmenin görünür bir yerine yerleştiriliyor. Salgın kurallarına en fazla uyum sağlayan işletmeleri sertifikalandırma yoluyla ödüllendirmek ve halka duyurmak sektördeki diğer işletmeleri de daha iyi koşullar oluşturmaya teşvik edecektir. Bu uygulama 15 günlük periyotlar halinde devam edecek ve yeni Yıldızlı İşletmelerimiz belirlenecektir” dedi.- Özlem Sezen

 

250 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN