• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

04/09/2020

İlçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Kısa süre içerisinde artık Vize’de de vatandaşlar doğalgaz ile ısınmaya başlayacaklar.

     VİZE HABER- Mutfak, banyo ve ısıtmada kullanılan, kişilere istedikleri kadar ısı üreten, istendiğinde kapatılıp, istendiğinde açılabilen doğalgaz artık Vize’de de kullanılabilir hale geliyor. Ekipler, şebeke döşeme çalışmalarına geçtiğimiz Cuma günü Evren Mahallesi’nden başladılar.
     Doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarının başlamasının ardından gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp, çalışmanın etap etap ilerleyeceğini belirterek şunları söyledi;
     “Göreve geldikten sonra 2019 yılının Eylül ayında gaz dağıtımını ilçemizde gerçekleştirecek özel bir firma olan GAZDAŞ Şirketi (Trakya Doğalgaz Dağıtım) ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda imzaladığımız protokol neticesinde, 2019 Aralık ayında basınç istasyonlarının yerlerini belirleyip ilk adımı atmıştık. GAZDAŞ özel bir firmadır. Bir özel firma olan GAZDAŞ ile Belediyemiz arasında imzalanan protokole uygun olarak Doğal gaz yatırımı ilçemizde başlamıştır. Bir devlet yatırımı değildir.
     Şimdi de Evren Mahallemizden doğalgaz kazı çalışmaları başlamış bulunmaktadır. Doğalgaz hattının döşenmesinin ardından hemen abone bağlantıları yapılarak vatandaşlarımız abone olabileceklerdir. GAZDAŞ Şirketinden almış olduğumuz bilgiler neticesinde bu yıl büyük bir ihtimalle Evren Mahallesine doğalgaz verilecektir. Tamamlanacak olan çalışmaların sonunda vatandaşlarımızın evlerinin önüne abone bağlantı kutuları konulacak ve kullanıma başlayacaklardır. Hemen ardından da Belediyemiz tarafından üst yapı çalışmaları olan yol, kaldırım, çevre düzenlemesi gerçekleştirilecektir.
      Önümüzdeki 2021 yılı içerisinde aynı çalışmalar Devlet Mahallesinde devam edecektir. Şebeke çalışmaları hızla devam edecek ve tamamlanmasının ardından Vizemiz tamamıyla doğalgaza kavuşacaktır. Bunun ardından Atatürk Caddesindeki asfaltımız, kaldırımlarımız Zübeyde Hanım Caddesi kaldırım ve yol çalışmaları Evren Mahallesi Bağlar Caddesindeki yol ve kaldırım çalışmaları ve otogar çevresi yol çalışmaları, kaldırım ışıklandırmaları Belediyemiz tarafından yeniden yapılacak olup tamamıyla düzeltilerek ilçemiz daha güzel ve modern bir görüntüye kavuşacaktır. Bunun için sayın halkımızdan bu süre içeresinde bir anlayış ve hoşgörü bekliyoruz. İlçemiz her şeyin en güzelini hak etmektedir. Tüm sözlerimizi yerine getirmek için değerli halkımızdan aldığımız enerjiyle Vizemiz için her geçen gün çalışmalarımızı arttırarak halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Sözümüzün arkasındayız. Tüm ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
240 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN