• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Naif Amca, “Cehennem şelalesi unutulmasın” diyor

28/08/2020

İlçemize bağlı bulunan Kızılağaç köyü sakinlerinden olan Naif Kuzu, Cehennem şelalelerinin bozuk olan yolunun ve gerekli olan köprüsünün yapılması için gazetemiz aracılığıyla yetkililere seslendi.

     VİZE HABER- Kızılağaç köyünde bulunan Cehennem şelalelerinin tanıtımının yapılması amacıyla 12 sene önce internette yayınlanmasına aracı olan Naif amca, ilerleyen yaşına rağmen cehennem şelaleleri ile ilgili sıkıntıları dile getirmeyi boynunun borcu biliyor. 
YOL ASFALTLANMALI, KÖPRÜ YAPILMALI
     Cehennem şelalelerine giden yolun asfaltlanması gerektiğini belirten Naif Amca, kendi el yazısı ile yazdığı yazısında şu bilgilere yer veriyor;
     “Cehennem şelalelerine ziyarete gelen misafirlerimiz yolun bozuk olduğunu söylüyorlar. Yolun asfalt olması konusu ilgililere duyurulur. Aynı zamanda şelalemiz çok manzaralıdır. Yalnız yaşlılar ve çocuklar için çok tehlikelidir. Şelaleye merdiven veya köprü yapılmasını istiyoruz. 2 sene evvel eski muhtarımız Mithat Çağan tarafından projesi çizilmişti. Ancak ödenek çıkmadığı için kimse ilgilenmemişti. Şimdiki Sayın Kaymakamımız inşallah ilgilenir. İlgilenirse çok memnun oluruz. Ve Sayın Kırklareli Valimize iletirse, bir an evvel ele alınırsa Kızılağaç köyü olarak çok memnun kalırız.
      Şelaleye gelen misafirlerimize duyurulur. Şelalenin etrafına çöp bırakılmamasını rica ederiz” dedi.- Nihat Demirel
 
237 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN