• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

SERDAR GÖK YENİDEN MHP VİZE İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

28/08/2020

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vize ilçesi olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Serdar Gök yeniden ilçe başkanı seçildi.

     VİZE HABER- Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre süreci devam ediyor. Demirköy ve Pınarhisar ilçe kongrelerinin ardından Vize ilçe kongresi de geçtiğimiz Cumartesi günü saat 12.00’de Buğra Wedding Şölen Düğün Salonunda yapıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede pandemi süreci nedeniyle maske kullanımına dikkat edilirken, ilçe başkanı Serdar Gök kongreye tek aday olarak katıldı.

     Yoklama ve açılışın ardından Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede daha sonra kongre başkanlık divanı oluşturuldu.  Ardından kürsüye gelen Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan bir konuşma yaptı. Başkan Savaşan yaptığı konuşmada tüm kongrelerin olduğu gibi Vize kongresinin de Ülkemize, Milliyetçi Hareket Partisine ve Vize’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek MHP Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli’nin kongre süreci ile ilgili mesajını okudu.

     MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan’ın ardından kürsüye gelen MHP Vize ilçe Başkanı Serdar Gök katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tercihinin Türkiye olduğuna dikkat çekti. Başkan Gök konuşmasında şunları söyledi;

     “Coşkunuza şahit olmaktan, cesaretinizi görmekten ve kongre vesilesi ile sizlerle bir arada olmaktan mutluyum ve gururluyum. Her zaman olduğu gibi heyecan dolusunuz. Milliyetçi hareketin rehberliğinde Türk Tarihinin onurunu taşıyorsunuz. Hepiniz hoş geldiniz, şerefler getirdiniz.

     Bu zamana kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını taşımaktan onur duydum. Bundan sonra da duymaya devam edeceğim. Yaklaşık 3 buçuk yıldır ezan dinmesin, bayrak inmesin ve önce ülkem, milletim sonra partim ve ben düsturu ile Vizemizi daha ileriye taşımak partimizi ve davamızı daha iyi temsil etmek iddiasıyla elimden gelen her türlü gayreti gösterdim. Bazen seçim kazandık, bazen kaybettik. Belirtmek isterim ki iki hususta kendimi vicdanen çok rahat hissediyorum. Birincisi başarmak için çok çalıştım. İkincisi emanetiniz olan üç hilalimize ihanet etmedim ve Milliyetçi Hareket Partisini en güzel, en şerefli şekilde temsil ettim.

     Vize’de Milliyetçi hareket ve ülkücü hareket gönüldaşlarıyla, sevdalılarıyla, ülküdaşlarıyla, milletiyle Bir ve beraberdir. Bunu karartmaya hiçbir çapsız çamur zihniyetin ömrü yetmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tercihi Türkiye’dir. Türklüğün bekasını muhafaza etmek için Cumhur İttifakı kararında olduk. Buna rağmen yerimizde sayamayız, gelişmelerin akışına kendimizi bırakamayız, olayları uzaktan yalnızca film gibi seyrederek yön veremeyiz, müdahil olmalıyız. Çünkü uğruna canımızı vermeye hazır olduğumuz bir vatanımız vardır. Mensubiyetimden gurur duyduğumuz bir milletimiz vardır, ebediyete kadar yaşaması konusunda yeminli olduğumuz bir devletimiz vardır. Rengini şehit kanından almış al yıldızlı bayrağımız vardır. Milliyetçi Hareketin bilge lideri Sayın Doktor Devlet Bahçeli ve onun yanında bozkurtça duran teşkilatlarımız asla yanılıp yanlışa düşmedi.

      Bize düşmanlık edenlere sesleniyoruz. Dün söylediklerimiz de ne kadar haklı olduğumuz bugün ortaya çıktı. Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın kahramanların ölümü şiirinin bir yerinde şöyle diyordu; “İnsan doğar beşikte, mezarda yatmak için be kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.” Bin yıl önce yurt tuttuğumuz bu topraklar, bize emanet şekilde muhakkak yaşayacak ve yaşatılacaktır. Hiçbir hain buna engel olamayacaktır. Hiçbir alçak emel, hiçbir küresel komplo, hiçbir cani kumpas Türkiye’nin teslimini, diz çöküşünü göremeyecektir. Çünkü bu millet bağımsızlığını koruma, kararan bahtını aydınlatmak için gerekirse topyekün şehitliğe hazırdır. Unutulmasın ki Türk Milleti vatanını namusu görmektedir. Milli birlik ve beraberliği kutsal bir nişane gibi sahiplenmektedir.

     Her sözümüzde fikir, her düşüncemizde akıl vardır ve olmalıdır. Bizim için aklın üstü altı değil, milli olanı mühimdir. Milliyetçi Hareket Partisi varsa çözüm vardır. Milliyetçi Hareket Partisi varsa umutlar bitmemiştir.

     Vize olarak Milliyetçi Hareketin lideri Genel Başkanımızın yanındayız, buradayız. Buna sonuna kadar varız ve hazırız. Milliyetçi Ülkücü hareket ve onun lideri Sayın Doktor Devlet Bahçelidir. Fırsatçıların, kriptocuların, ideolojik başkalaşmaya uğramış gafillerin elbette hevesi kursağında kalmıştır.

     Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi ve tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum, cenabı Hak’tan rahmet diliyorum. Bu güne kadar bana desteğini hiç esirgemeyen sayın İl Başkanım Şaban Savaşan’a, kıymetli eşime ve teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkürü bir borç bilirim. Bu günden sonra da emanetinize canım gibi koruyacağıma söz veriyorum.

     Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeliye sadakatimiz şerefimizdir. Şerefin tarifi olmaz. Yolu yolumuzdur, sözü sözümüzdür. Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz. Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde konuştu.

     Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçime gidilirken, tek listenin yer aldığı kongrede Serdar Gök yeniden MHP Vize İlçe Başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Hasan Çetin, Hüseyin Özbirge, Tuncay İlhan, Serkan Solcan, Erdem Eralp, Mücahit Ömer Toygar, Kurtça Çatal, Gökmen Üstün, Tekin Yaylım, Güven Tağmat, Tolga Cem Ateşova, Bertan Aras, İsmail Bora ve Atakan Erdoğan.

Ömer Karakoç, Erdem Kocaman, Erol Türkeş, Fatih Aksoy, Emirhan Üstün, Murat Çatal, Gökhan Çetiner, Faruk Babacan, Erhan Sapmaz, Ayhan Sözen, Muhammet Dokuzboy, İsmail Küçükağa, Atalay Sezen, Ceyhun Sasa, E. Ethem Baran .

 

224 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN