• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KALE MAHALLESİNDE AB PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI

14/08/2020

İlçemiz Kale Mahallesinde bulunan Kale Caddesi, Karakol Caddesi, Hamam Sokak ve Hacı Çeşmesi Caddesi’nde, AB projeleri kapsamında yapımına başlanılan yol kaplamalarının yenilenmesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

     VİZE HABER- Bölge itibariyle tarihi eserlerin çokluğu nedeniyle Vize’deki yerli ve yabancı turizmin can damarını oluşturan Kale mahallesinde devam eden yol çalışmalarında sona gelindi. Dik bayırı ve bozuk yolu nedeniyle uzun bir süredir sürücülere sıkıntı yaratan Kale Caddesi, yapılan yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile muhteşem bir görünüme kavuştu.
     Merkez camii mevkiinden başlatılan ve tarihi dokuya uygun bir şekilde doğal küp taş ile kaplanan ve kaldırım düzenlemesi yapılan cadde yolunda meydandaki yol bağlantılarını da tamamlayan ekipler, Adalet Erez İlkokulu istikametinde Hacı çeşme caddesinde kaldırım düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyorlar.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp tarafından da sık sık kontrol edilen çalışmaları yürüten Milenyum inşaat adlı firmanın çalışmalarını yaklaşık 20 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.
     Bilindiği üzere, Kale Mahallesinde yapılan sokak sağlıklaştırması çalışmaları için sınır ötesi işbirliği programı kapsamında 1 milyon 300 bin TL hibe alınmıştı.- Nihat Demirel
352 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN