• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kırklareli’deki Vaka sayısı 1’e kadar indi

24/07/2020

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile il genelinde yürütülen kararlı mücadeleyle vaka sayısının tek haneli rakamlara indiğini açıkladı.

     VİZE HABER- Uzun süredir vatandaşları evlerine hapseden Covid-19 virüsü ile ilgili Kırklareli genelinde alınan tedbirler meyvelerini vermeye başladı. Kimi zaman üç haneli sayılarda seyreden Kırklareli genelindeki vaka sayısı geçtiğimiz hafta itibariyle tek haneli rakamlara kadar geriledi. Vatandaşların maske kullanma konusunda getirilen yasağa uymaları sonucu bu olumlu tablonun ortaya çıktığını belirten Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bir program sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplarken verdiği yanıtta “Maskelerimizle vaka sayımızı 1'e kadar indirdik” şeklinde konuştu.
     Açıklamasında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilerde en düşük vaka görülen illerden birinin de Kırklareli olduğunun altını çizen Vali Bilgin, “Covid-19 ile mücadelede en başarılı iller arasında yer alıyoruz. Vakaların ilk görüldüğü günden bu yana tedbiri hiçbir zaman elden bırakmadık. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduğunu görüyoruz. Bunun da sonuçlarını aldık. Vaka sayımız 1’lere kadar indi. Emniyet ve jandarma ekiplerinin denetimlerinin yanı sıra oluşturduğumuz 20 ekip ile kafe, restoran, park, spor salonları gibi alanların denetlenmesini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.- Nihat Demirel
239 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN