• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Karadeniz yine can almaya başladı

17/07/2020

VİZE HABER- Alınan tüm önlemlere, yapılan tüm uyarılara rağmen her yıl deniz mevsiminde olduğu gibi Karadeniz sahilleri bu yılda can almaya başladı.

 Geçtiğimiz hafta sonu Kışlacık köyü Panayır iskelesi sahilinde 1 kişi, Saray ilçesi Kastro sahilinde de 2 kişi Karadeniz’in azgın dalgalarına kapılarak hayatını kaybetti.
PANAYIR İSKELESİ SAHİLİNDEN ÜZÜCÜ HABER
     Kırşehir’de sigortacılık hizmeti veren 25 yaşındaki Ali Şimşek, İstanbul tatili sırasında yüzmek ve serinlemek için arkadaşları ile geldiği Panayır iskelesi sahilinde boğularak hayatını kaybetti. 12 Temmuz 2020 Pazar günü saat 13.40 sıralarında meydana gelen olayda, denizin dalgalı olması nedeniyle uyarı ve anonsların yapılmasına rağmen kimsenin görmediği kayalık bölgeden arkadaşları ile birlikte denize giren Ali Şimşek boğularak hayatını kaybetti.
     Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Kıyıköy Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince denizden çıkartılan Ali Şimşek’in cesedi, Vize Devlet Hastanesinde yapılan ön otopsi muayenesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
KARADENİZ KASTRO PLAJI DA 2 CAN ALDI
     Saray ilçesi Kastro plajında serinlemek için denize giren Bayram Ali Dikmen ile arkadaşı Necdet Sarıca boğularak öldü.
     Tekirdağ’ın Çorlu Belediyesi Destek hizmetlerinde çalışan ve Ergene ilçesinde ikamet eden Bayram Ali Dikmen, arkadaşı Necdet Sarıca ile birlikte denize girmek için hafta sonu Kastro plajına gitti. Denize giren iki arkadaş bir süre sonra dalgalar arasında kayboldu. Çevredekiler durumu fark edip jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. 2 arkadaşın dalgalar arasında gözden kaybolması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yardım istendi. Bölgeye gelen ekiplerce yaklaşık 2 saat süren aramada Dikmen ile Sarıca’nın cansız bedenlerine ulaşıldı. 2 arkadaşın cansız bedenleri otopsi yapılması için İstanbul adli tıp kurumuna gönderildi. –Nihat Demirel (Asayiş)
221 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
NECDET TEZCAN