• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kaymakam Zeybek veda ediyor

17/07/2020

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemiz Kaymakamı Soner Zeybek Aydın ili Söke Kaymakamlığına atandı.

    VİZE HABER- İçişleri Bakanlığı, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerini değiştirdi. Yapılan değişiklik ile 6 yıldır ilçemiz kaymakamlığı görevini yürüten ve Vizeli’ler tarafından sevilen Kaymakam Soner Zeybek, 1. sınıf olan 120 bin nüfuslu Aydın ili Söke ilçesi Kaymakamlığına atandı.
Kaymakam Soner Zeybek’in Veda açıklaması
     6 yıllık görev sürecinin sonunda Mülki İdare Amirleri kararnamesi kapsamında ülkemizin cennet bir köşesinden başka bir cennet köşesi olan Söke İlçesine atanmış bulunmaktayım. Vize’de görev yaptığım süre içinde hayalini kurduğum projeleri hayata geçirmenin huzuru ve mutluluğu içinde olduğumu belirtmek isterim.
     Bu süreçte bize destek olan Vizelilere ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum. Ayrıca Vize’ de o kadar güzel dostluklar biriktirdim ki aslında en büyük kazanımın bu olduğunu düşünüyorum. Kendimi fahri bir Vizeli olarak hissediyorum ve bu sebeple yolu Söke’ye düşen tüm dostlarımı misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyarım.
     18 yıllık meslek yaşamımda hayalini kurduğum Ege’ de çalışma olanağını bulduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Tarih, kültür, tarım, sanayi ve turizm sektörlerinde Ege Bölgemizin yıldızı olan Söke’de yapacağımız hizmetlerin Söke’mizi daha ileri taşıması en büyük hedefimdir.
     Bu vesile ile Söke’ye hizmet etme şerefini ve imkanını bana tanıyan başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya en derin saygılarımı sunuyorum.
202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN