• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

YENİ HASTANE YOLU ASFALTLANDI

17/07/2020

Vize Belediyesi tarafından kısa süre önce tesviye, kaldırım ve tretuvar çalışması yapılan yeni Devlet hastanesi yolu asfaltlandı.

     VİZE HABER-  İlçemiz yeni devlet hastanesi bağlantı yolu geçtiğimiz hafta sonu yapılan çalışmalarla sıcak asfalt kaplandı. Vize Belediyesi tarafından yaptırılan asfaltlama çalışmalarında yaklaşık 1200 ton sıcak asfalt malzemesi kullanılırken, Belediye Başkanı Ercan Özalp’in de yakından takip ettiği çalışmaların ardından yeni hastane yolu araç trafiğine uygun hale getirildi.
     Hastane yolunun asfaltlanmasının ardından çalışmalara otobüs terminalinde devam edildi. Zaman zaman yapılan yamalarla kullanışlı hale getirilmeye çalışılan otobüs terminalinin bozuk olan zeminini de yaklaşık 250 ton sıcak asfalt malzemesi ile uzun süre sorun yaratmayacak şekilde asfaltlandı. Yine yaklaşan Kurban bayramı öncesinde Develi yolu üzerinde mezbahaya kadar olan bozuk yol zemini, 100 ton sıcak asfalt malzemesi serilerek kullanışlı hale getirildi.
     Çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan ÖZALP; “Vizemize yeni yapılan Devlet Hastanesi bağlantı yollarında asfalt kaplama ve kutu menfez yapımı gerçekleştirdik. Yine otobüs terminalimizin zeminini asfaltladık. Halkımıza, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri hayata geçiriyoruz. Vizemiz için çalışmalarımıza hızlanarak ara vermeden devam ediyoruz. Her şey güzel ilçemiz ve halkımız için” dedi.- Nihat Demirel
238 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN