• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Sevinç’ten Ankara çıkartması

10/07/2020

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, Belediye Meclis Üyesi Hamdi İpek’le birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

     VİZE HABER- Ankara’da ilk olarak CHP Genel Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Ender Sevinç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek ile bir araya gelen Başkan Sevinç, Genel Merkezdeki ziyaretlerine CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Altay ile devam etti. CHP Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’la da görüşen Başkan Sevinç, vekiller ile fikir alışverişinde bulundu. Ankara temaslarını Türkiye Belediyeler Birliği ve İç Anadolu Belediyeler Birliği ile tamamlayan Başkan Sevinç, birlik başkanlarından yol yapımı ve çöp kamyonu için destek istedi.
     İki gün süren Ankara ziyaretlerini değerlendiren Başkan Sevinç, “Ankara temaslarımız oldukça verimli geçti. Kıyıköy halkının öncelikli ihtiyaçlarını Ankara’da dile getirdik. Özellikle Kıyıköy köprüsünden başlayan ve beldemizin merkezine ulaşımı sağlayan yolu mezbahaya kadar sıcak asfaltla yapmak istiyoruz. Bu öncelikli talebimiz için destek istedik ve önemli mesafe kat ettik. Bir de çöp kamyonu sıkıntımız var. İç Anadolu Belediyeler Birliği çöp kamyonu için söz aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Kıyıköy halkının taleplerini karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
296 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN