• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İnce Koru Mesire alanı Ağustos ayında açılıyor

10/07/2020

Vize Belediyesi tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı destekli olarak, İnce Koru Mesire alanında gerçekleştirilen çalışmalar hızla devam ediyor.

     VİZE HABER-  Trakya Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Vize Belediyesi’nin hazırladığı “İnce Koru Mesire ve Kamp Alanı Düzenlemesi” projesinde yapım çalışmaları sürüyor. Ağustos ayı içerisinde tamamlanması planlanan çalışmalarda gelinen son aşamayı görmek için Mesire alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Ercan Özalp çalışmalar hakkında bilgi aldı.
        Eşsiz bir doğa harikası olan ince koru piknik alanını yeniden Vizeli’lerin kullanımına sunmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ercan Özalp yaptığı açıklamada; “Mesire alanına mevcut idari bina, bekçi kulübesi, WC binaları tadilat edilip 1 adet çok amaçlı salon ve duş binası yapılacak. 30 adet piknik masası monte edilerek, çocuk oyun grubu değiştirilecek. Son olarak kamp ve otopark alanı oluşturulması ile çalışmalar tamamlanacak. Ardından Ağustos ayında halkımızın kullanımına açılacak” dedi.
295 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN