• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Düğün Salonları Hazır

03/07/2020

Koronavirüs Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 3,5 aydır kapılı olan düğün salonları kapılarını açtı. 1 Temmuz itibariyle yasağın kalkmasının ardından yeni normal düğün hazırlıkları başladı.

     VİZE HABER- Halen tedirginlik hisseden vatandaş lokantaya, berbere gitmeye, taksiye, dolmuşa binmeye çekinirken, vatandaş şimdi de uzun süredir kapalı olan düğün salonlarına nasıl gideceğini düşünüyor. Yayınlanan genelgeye göre düğünlerin nasıl yapılacağının en ufak ayrıntısına kadar belirlenmesine rağmen, eski normalden kalma alışkanlıkların ve olası umursamaz tavırların önüne nasıl geçileceği de merak konusu olmaya devam ediyor.
BELEDİYE DÜĞÜN SALONLARI HAZIR
     Yine de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düğün salonları artık açıldı. Vize Belediyesi de işletmesini yaptığı düğün salonlarını dezenfekte ederek iş güvenliği bilgileri ve hijyen konularını içeren bilgilendirme panolarını salon girişlerine yerleştirerek salonları hazır hale getirdi.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp; "Hepimizin sağlığı için yeni kurallar, uyulması gereken tedbirler var. Düğün salonlarımızı da alınan tedbirler ve hijyen kurallarıyla yeniden hizmete açıyoruz. Toplum olarak tedbirli davranmaya, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hep birlikte uymaya devam edelim. Düğün merasimlerini gerçekleştirecek çiftlere ve ailelerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.- Nihat Demirel
 
289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN