• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye Meclis toplantılarına izin çıktı

05/06/2020

26 Mart 2020 tarihli İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararı doğrultusunda Nisan, Mayıs ve Haziran ayı toplantılarının ertelenmesi kararlaştırılan meclislere Haziran ayı toplantılarını yapabilme izni çıktı.

     VİZE HABER- Nisan ve Mayıs aylarında ertelenen belediye meclisleri, kontrollü sosyal hayat sürecine geçilmesinin ardından yeniden olağan olarak toplanabilecek. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 03.06.2020 tarih ve 8752 sayılı genelgesi doğrultusunda toplanan İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu, belirlenen hususlara riayet edilmesi kaydıyla il, ilçe, belde belediyeleri ve mahalli idare birlikleri meclisleri ile il genel meclislerinin Haziran ayı toplantıları ile sonraki toplantılarına izin verdi.
     Yapılacak olan Meclis toplantıları öncesinde toplantının yapılacağı yerin girişine COVID-19 kapsamında alınması gereken önlemlerle ilgili afişler asılacak. Yine meclis toplantılarının yapılacağı yerlerin girişlerinde kişilerin ateşleri ölçülecek. Toplantıların yapılacağı binaların ve meclis toplantı salonlarının dezenfeksiyonunu sağlanacak. Uygun yerlerde el antiseptiği bulundurulacak. Toplantı esnasında mesafe kuralına uygun şekilde oturum düzeni alınacak. Meclis toplantılarının yapılacağı yerlere muhakkak maske takılarak girilecek ve toplantılar esnasında maskeler çıkartılmayacak. Doğal havalandırma ile hijyen kurallarına uyulacak.- Nihat Demirel
505 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN