• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Atatürk Caddesi ne zaman asfaltlanacak?

22/05/2020

Pınarhisar ilçesinden sonra Çakıllı beldemizin ana caddesi de sıcak asfalt ile kaplanarak pırıl pırıl bir görümüne kavuştu. Ancak alfabetik sıra denilerek “V” harfi ile başlaması nedeniyle çoğu zaman en sona bırakılan Vize, şimdi de asfalt işinde unu

        VİZE HABER- Gazetemizin geçtiğimiz hafta yayınlanan sayısında yer alan “Çakıllı beldesinde asfaltlama çalışması yapılıyor” haberinin ardından bizlere ulaşan birçok Vizeli, “Bizim Atatürk caddesi karayolları tarafından ne zaman asfaltlanacak?” şeklinde sorularını yönelttiler. Tabi bu sorunun yanıtı bizde değil. Çünkü yol belediyeye ait bir yol olmadığı için bu soruyu belediyeye soramıyoruz. Atatürk caddesinin bakım ve onarımı tamamen Karayollarına ait. Hal böyle olunca sorunun muhatabı da orası oluyor.
     Ancak yıllardır Atatürk caddesinin asfaltlanması konusunda birçok girişimler yapıldığını biliyoruz. Önceki dönem belediye başkanlarımızın da, şimdi ki belediye başkanımızın da konunun çözümü için görüşmeler gerçekleştirdiği biliniyor. Hatta ve hatta eski Başkan Balkı döneminde, “önce kazıma yapılması gerekiyor” denilerek ötelendiği de biliniyor.  
     Peki neler oluyor da Vize’nin bu sorunu yıllardır yapılan yamalarla geçiştirilmeye çalışılıyor? Pınarhisar dersek, hem kazındı, hem kaplandı. Çakıllı dersek, bozulmasına fırsat verilmeden yeniden kaplandı. Arada kalan Vize ise her zaman olduğu gibi yine unutuldu. Bize ulaşan okuyucularımızın çoğu “acaba iktidar partisinden olmadığı için Vize cezalandırılıyor mu” şeklinde sorular soruyorlar. Pınarhisar ilçesinin Ak Partili, Çakıllı beldemizin ise iktidar ortağı MHP’li bir belediye, arada ise CHP’li bir Vize olduğunu belirtiyorlar.
     Aslında durum pek öyle görünmese de şu anki tabloya göre tüm yollar bu düşünceye çıkıyor. Çünkü Vize 15 yıl sonra CHP’nin yeniden seçim kazandığı bir ilçe ve Vize’de de vergi ödeyen vatandaşlar bulunuyor. Yani önceki 15 yılda da karayolları zaten bu yolda bir çalışma yapmamış. Herhalde ilçemizdeki siyasiler bu ilginç durumun çözümü için önümüzdeki günlerde bir çalışma yaparlar ve bizlere okuyucularımıza iletebilmemiz için müjdeli haberi verirler. Saygılarımla..
331 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN