• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Frenleri boşalan kamyon iki otomobili biçti

08/05/2020

İlçemiz Evren Mahallesi PTT Caddesi Fırın sokakta meydana gelen kazada, frenleri boşalan kamyon yokuş aşağı kayarak iki otomobili biçti.

     VİZE HABER- Edinilen bilgilere göre; 29 Nisan 2020 günü saat 13.00 sıralarında Çorlu ilçesinden mandıraya yem getiren 34 BSJ 97 plakalı kamyon, işyeri önüne yanaştıktan kısa bir süre sonra frenlerinin boşalması üzerine yokuştan kaymaya başladı. Araç sürücüsünün içeride olmasına rağmen durdurulamayan kamyon, A.G. adlı vatandaşa ait olan 39 AV 094 plakalı jaguar marka aracı altına aldıktan sonra N.Ö. adlı vatandaşa ait olan 39 AG 418 plakalı Renault Clio marka otomobile de çarptıktan sonra terk edilmiş bir eve çarparak durabildi.
     Şans eseri herhangi bir can kaybının yaşanmadığı kazada araçlarda büyük maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir sigortasının olmadığı belirlenen aracın çarpması nedeniyle binada yıkılma tehlikesi meydana geldi. Gerekli önlemlerin alınmasının ardından kamyonun çekilmesinin ardından belediye binanın çevresinde yıkılma tehlikesine karşı güvenlik tedbirleri aldı.
     Binanın sit alanı içerisinde olması nedeniyle Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile yıkım konusunda gerekli yazışmaların yapıldığı öğrenilirken, kısa süre içerisinde yapılacak olan incelemenin ardından yıkım işlemlerinin gerçekleştirilmesi bekleniyor.- Nihat Demirel
 
284 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN