• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Bilgin’in test sonuçları negatif çıktı

24/04/2020

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından yapılan ikinci test negatif çıktı.

      VİZE HABER- Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in, 31 Mart’ta  yapılan koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından yapılan ikinci testi negatif çıktı. Görevine dönmeye hazırlanan Vali Bilgin’in genel sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.
İMMÜN PLAZMA BAĞIŞI YAPACAK
     Kırklareli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Osman Bilgin'in, daha önce pozitif çıkan 'Covid-19' testinin ikincisinde negatif çıktığı belirtildi. Vali Bilgin ise açıklamasında, tedavi sürecinin ardından asıl ihtiyacı olan hastalarda kullanılmak üzere immün plazma bağışında bulunacağını belirterek, şunları kaydetti:
     "Daha önce pozitif çıkan 'Covid-19' testim, yapılan son iki testte negatif çıkmıştır. Yüce Allah'ın inayeti ve sizlerin duası ile dünya ve ülkemiz için çok büyük bir tehdit olan virüsü yenmemin mutluluğunu yaşıyorum. Dünyada herkesin imrendiği sağlık sistemini ülkemize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımı arz ederim. Tedavim sürecindeki doktorlarım Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. İbrahim Halil Üney, Uzm. Dr. Pelin Korkmaz ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Nuray Olcaytürk başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yüce Türk milletinin bir ferdi olarak, güçlü Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı ve valisi olmaktan her daim onur ve mutluluk duyduğumu özellikle belirtmek isterim" dedi.- Nihat Demirel
558 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN