• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye’den dezenfeksiyon için yeni ekipman

24/04/2020

Koronavirüs salgını tedbirlerinin uygulanmaya başladığı ilk günden buyana dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Vize Belediyesi, bu çalışmaları artık yeni alınan ekipmanla sürdürüyor.

     VİZE HABER- Bu güne kadar 7 bin civarında maske, 2 bin civarında el dezenfektanı ve 750 kadar eldiven dağıtımı gerçekleştiren Vize Belediyesi, cadde ve sokaklar, camiler, toplu taşıma araçları, taksi durakları ve eczaneler ile kurum ve kuruluşlarda da dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle cadde ve sokakların dezenfeksiyon ve sterilizasyonuna önem veren belediye, yeni aldığı ekipman ile bu işi daha kolay ve hızlı şekilde yapabiliyor.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “İlçemizde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarımıza belediyemize yeni aldığımız ekipman ile devam ediyoruz. Devlet Mahallesi Düzova Caddesi ve 5 No'lu Cadde ile ara sokaklarımızı dezenfekte ettik. Sizler evlerinizde, bizler de caddelerimizde, sokaklarımızda, ortak kullanım alanlarımızda gerçekleştirdiğimiz dezenfeksiyon çalışmalarımız ile hijyen sağlayarak Koronavirüs'ün ilçemizde yayılmasını el birliğiyle engelleyeceğiz” dedi.- Nihat Demirel
309 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
NECDET TEZCAN