• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Fenerbahçe’den Kırklareli’ne Biyolojik Örnek Alma ve Entübasyon Kabini…

17/04/2020

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gönderilen biyolojik örnek alma ve entübasyon kabini, Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kuruldu.

VİZE HABER- Kırklareli Valisi Osman BİLGİN’in ikili görüşmeleri ve talebi doğrultusunda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali KOÇ tarafından Kırklareli Devlet Hastanesine biyolojik örnek alma ve entübasyon kabini gönderildi. Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) hastalarından sürüntü alan sağlık çalışanlarına virüsün buluşmasını önlemek ve sağlık çalışanları ile hasta arasında teması engellemek için TOFAŞ’ın ürettiği kabin kullanılmaya başlandı.
      Ziraat Türkiye Kupasında ilk önce Fenerbahçe’yi evinde konuk eden Kırklarelispor ve Kırklarelili vatandaşların göstermiş olduğu misafirperverlikleriyle atılan kardeşlik köprüsü sonrası, Fenerbahçe Spor Kulübü de bu kardeşliğe cevabını kısa sürede verdi.
      Tofaş tarafından üretilen ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali KOÇ tarafından gönderilen Biyolojik Örnek Alma ve Entübasyon Kabini Kırklareli Devlet Hastanesinde kuruldu.
     Valimiz Sayın Osman BİLGİN yaptığı açıklamada; İlimize gönderilen Biyolojik Örnek Alma ve Entübasyon Kabininin kurulduğu ifade ederek, öncellikle bu duyarlılığından dolayı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali KOÇ’a ve sosyal sorumluluk anlayışı içinde üretim yapan TOFAŞ’a Kırklareli halkı adına teşekkür etti.- Nihat Demirel
 
250 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN