• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Traktör kasasında "Dokuz sekizlik" konser

17/04/2020

Vize Belediyesi, konseri vatandaşların evine getirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan Vizeli’ler, Pazar günü traktör kasasından verilen davullu zurnalı konser ile keyifli dakikalar yaşadılar.

     VİZE HABER- Vize’de geçtiğimiz Pazar günü moral temalı bir müzik şöleni gerçekleştirildi. Belediye, tüm mahalle ve sokaklarda davul zurna ekibiyle ‘EvdeKal' çağrısında bulunularak halkımıza keyif dolu anlar yaşattı. Müzik seslerini duyan halk cam ve balkonlara çıkarak alkışlar eşliğinde destek verdi. Traktör konseri esnasında çekilen videolar kısa sürede sosyal medyayı salladı.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Tüm Dünya olarak bir pandemi ile karşı karşıyayız. Koronavirüs hepimizi olumsuz etkiledi. Vatandaşlarımıza moral olması açısından herkes evindeyken Pazar günü böyle bir etkinlik yapalım istedik. Temennimiz halkımızın mağduriyeti yaşanmadan bu dönemi hep birlikte atlatabilmek. ‘EVDEKAL VİZE’ Biz Sizin İçin çalışıyoruz” dedi.
     Yaşanan eğlenceli dakikalar sonrasında memnuniyetlerini dile getiren Vizeliler, bu zor günlerde düzenlenen müzik etkinliği nedeniyle Başkan Özalp’e teşekkür ettiler.
234 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN