• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ECZANELER SAAT 10.00’DA AÇILACAK

10/04/2020

Eczaneler artık 10.00 ile 18.00 saatleri arasında çalışacak. Bunun yanı sıra nöbetçi eczaneler normal zamanlardaki gibi Cumartesi, Pazar ve diğer zamanlarda hizmetlerini devam ettirecek.

          VİZE HABER- Koronavirüs salgınında en büyük risk gruplarından olan eczaneler, yapılan görüşmelerin ardından çalışma saatlerini düşürdü. Daha önceleri 08.30 – 18.00 saatleri arasından açık olan eczaneler salgın nedeniyle saat 10.00’da açılacak ve 18.00’de kapanacak. Yine 40. Bölge Kırklareli Eczacılar Odası yayınladığı duyuru ile Koronavirüs salgını nedeniyle eczanelere gelecek olan vatandaşların dikkat etmeleri gereken konular ile ilgili bilgiler paylaştı. Halkın ve eczane çalışanlarının sağlığını korumak adına bir dizi önlemlerin hayata geçirildiği belirten duyuruda şu bilgilere yer verildi;
     Eczaneler kapalı mekânlar olması sebebiyle eczane içinde çalışanlar hariç olmak kaydıyla 3 kişiden fazla kişinin bekleme yapmasını tavsiye etmiyoruz. Eczane dışında sıranızı beklemeniz sizin ve çalışanlarımızın sağlığı için çok önemlidir.
     Eczane içinde hastalarla ve çalışanlarımızla aranızda 1 metre mesafe bırakmaya dikkat etmeliyiz.
     Eczane içinde tezgâh veya banko gibi alanlara mümkün olduğunca temas etmemeye çalışmalıyız.
     Reçetelerinizin kâğıt olması durumunda sizlerden imza alacağımız için mümkünse tükenmez kalemlerinizi yanınızda getirmelisiniz.
     Parayla hastalığın bulaşmasını engellemek için kredi kartı mümkünse temassız özelliğini kullanmaya özen göstermeye çalışalım.
     Nöbetçi eczanelerden hizmet almak için başvurduğunuzda mümkün olduğunca eczane dışında sıranızın gelmesini bekleyin.
     Eczanelerimiz temizlenirken bizlere yardımcı olun. Unutmayalım ki bu işlemler hem sizin hem bizlerin sağlığı için yapılmaktadır.
     Eczacılarımızın ve çalışanlarımızın aldıkları önlemleri yadırgamayın ve sağlığınız için uyarılara uymaya özen gösterin. Eczanelerimizin hizmetlerinin sürdürebilir olması ve sizlere ulaşabilmesi için eczacınıza güvenmelisiniz.
     Kronik hastalıkları olan hastalarımız raporlarının olması durumunda aile hekimlerine başvurmadan eczanelerimizden ilaçlarını alabilirler.
     En yakın sağlık danışmanınız eczacınızın yaptıkları uyarılara uymanızın sizlerin ve bizlerin geleceği açısından çok önemli olduğunun tekrar altını çizmek istiyoruz” denildi.- Nihat Demirel
219 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN