• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BELEDİYE’DEN GENİŞ KAPSAMLI DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI

20/03/2020

Vize Belediyesi, Coronavirüs salgını nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlı ilçemizde insan yoğunluğunun olduğu noktalarda dezenfeksiyon çalışması yaptı.

     VİZE HABER- Çalışmalar kapsamında Hükümet Konağı, Sodam, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Müftülüğü, Belediye Binası, Belediye Garajı ve Araçları, Belediye Kapalı Düğün Salonu, Taksi Durakları, Camiler, Şehir içi Minibüsleri, Parklar, Çocuk Oyun Grupları,Yolcu Durakları ve Otogar Bölgesi dezenfekte edildi.
      Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; İlçemizde belirlediğimiz noktalarda belediyemiz tarafından ilaçlama çalışmaları yapılmıştır. İlçemiz Caddelerinde de Temizlik Ve Dezenfeksiyon Çalışmalarımızı Yapıyoruz. Yollarımız ve Kaldırımlar Belediye Personellerimiz Tarafından Yıkanarak Temizliği Sağlanmaktadır. Ayrıca ilçemizde halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde toplam 10 noktaya koyduğumuz dezenfektanlarla ellerinizi dezenfekte edebilirsiniz. Belediyemizin Yaptığı Çalışmaların Yanı Sıra Vatandaşlarımızın Bireysel Korunma Yöntemlerine De Dikkat Etmeleri Ve Özellikle Ellerini Dezenfekte Etmeleri Son Derece Önemlidir. İlçe merkezimizdeki okullarda da tatilin sona ereceği hafta sonu dezenfekte çalışması yaptıracağız. Koruyucu önlem için gerekli çalışmalara hassasiyetle devam edeceğiz. Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim” dedi.- Sevil Demirel
 
216 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN