• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kömürköylü’ler Kahvaltıda buluştu

13/03/2020

Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kömürköy'lü kadınlar için kahvaltı programı düzenledi.

     VİZE HABER- Dernek tarafından organize edilen ve Kapaklı Belediyesi Teras katında bulunan teras cafede düzenlenen kahvaltıya yaklaşık 150 kişi katıldı. Program Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Devamında Feriye ÇINARDALI tarafından şehitlerimiz ve elim bir trafik kazası geçirip tedavisi devam eden köylümüz Metin SÖZDİNLER adına Yasin i şerif okundu. Program Çerkezköy Optimed Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nida CANNAZİK'in sunumu eşliğinde soru cevap şeklinde devam etti.
    Kahvaltı programı sonunda dernek yönetimi yaptığı açıklama ile Kadınlarımız olmazsa toplumun olamayacağı bilinci ile eli bereketli, gönlü sevgi dolu fedakar kadınlarımızın, sadece bir gün değil her gün hak ettikleri değeri görmesi temennisinde bulundu.- Nihat Demirel
297 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN