• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizeli Hanımlardan Çanakkale Çıkartması

13/03/2020

Vize Belediye tarafından organize edilen Çanakkale gezisi unutulmaz görüntülere sahne oldu. Tarihte ilk defa 8 otobüslük konvoy ile Çanakkale gezisine giden Vizeli hanımlar, adeta Çanakkale’ye çıkartma yaptılar.

          VİZE HABER- Belediye bu yıl Kadınlar gününe özel eğlence programı düzenlemek yerine, bu özel günü Çanakkale gezisi ile kutladı. Ancak bu yılki Çanakkale gezisi öncekilerinden oldukça farklı görüntülere sahne oldu. En fazla bir ya da iki otobüs ile düzenlenen gezinin bu yıl 8 otobüs ile gerçekleştirilmesi, kendi alanın da bir rekor olarak hafızalara kazındı.
360 Vizeli Hanım Çanakkale’de
 Ülkemizde yaşanan doğal afetler ve gelen şehit haberleri nedeniyle bu yıl eğlence programı düzenlememe kararı alan Vize belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve Çanakkale Zaferimizin 105. Yılını kadınlara özel Çanakkale gezisi ile kutladı. 8 Mart sabahı saat 06.30’da 8 otobüs ile Çanakkale gezisine başlayan 360 Vizeli Hanım, gezi organizasyonunda ilk olarak Seyit Onbaşı Şehitliğini ziyaret ettiler. Ardından Şahindere, Abide ve Yahyaçavuş Şehitliklerini ziyaret eden Vizeli’ler, daha sonra Alçıtepe köyünde verilen serbest zaman arasında günün keyfini çıkarttılar. Serbest zamanın ardından Arı Burnu, Kanlı Sırt ve Conk Bayırı ziyaretleri ile gezi programı sona ererken, kafileye gezi süresinde Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Alan Kılavuzları eşlik etti.
     Geziye eşi Meltem Özalp ile birlikte katılan Belediye Başkanı Ercan Özalp, programa katılan tüm bayanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Duygu dolu anların yaşandığı Çanakkale Gezisinin ardından kafile Vize’ye geri dönerken, tüm katılımcılar Başkan Özalp’e bu güzel ve anlamlı organizasyon için teşekkürlerini iletti.- Sevil Demirel
1043 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN