• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Semt Pazarında ‘Zabıta Kontrol Noktası’ oluşturuldu

06/03/2020

Vize Belediyesi, Zübeyde Hanım caddesinde kurulan semt pazarında ‘Zabıta kontrol noktası oluşturarak vatandaşın takdirini topladı.

     VİZE HABER- İlçemizde Pazartesi günleri kurulan semt pazarında oluşabilecek istek ve şikâyetler ile hizmetlerin daha kolay yürütülebilmesi amacıyla Pazar yerine zabıta kontrol noktası oluşturuldu. Hemen hemen her hafta Pazar ziyaretlerine çıkan Belediye Başkanı Ercan Özalp, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında pazar esnafının ve vatandaşların güvenliğini sağlamak, Pazar denetimlerini yaparak, vatandaşların taleplerine anında çözüm üretmeyi hedefleyen belediye, 49/D numaralı dükkânda ‘Zabıta Kontrol Noktası’ oluşturdu.
ÜRÜNLER HASSAS TERAZİ İLE TARTILACAK
      Belediye ‘Zabıta Kontrol Noktası’ uygulamasını, bir başka yeni uygulama olan ‘Ürün Ağırlık Kontrol Noktası’ uygulaması ile birleştirdi.
      İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesi Pazaryolu üzerinde bulunan 49/D numaralı dükkânda oluşturulan Zabıta Kontrol Noktası ile birlikte aynı bölgede Ürün Ağırlık Noktası oluşturan belediye, hassas terazi uygulamasıyla hem pazar esnafını denetliyor, hem de alışveriş sonrasında halkımızda oluşabilecek soru işaretlerini gideriyor.
      Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni gören bu uygulama sayesinde pazardan alışverişini yapan vatandaşlar, aldıkları ürünlerini Ürün Ağırlık Kontrol Noktasında bulunan hassas terazilerde kendileri tartıp kontrol etme imkânı buluyorlar. Vatandaşlardan gelen talep üzerine başlatılan hassas terazi uygulaması da olumlu tepkiler alıyor.
941 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN