• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası birincileri belli oldu

28/02/2020

Çocuklarımızın düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi amacıyla düzenlenen Türkiye Akıl ve Zekâ oyunları ilçe turnuvası tamamlandı.

    VİZE HABER- Bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerin yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, ayrıca öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatı sunulan turnuvanın ilçe elemelerinde, 8 kategoride 4 ilkokul, 4 ortaokul öğrencisi birinci olarak belirlendi. Vize’de düzenlenen turnuvada Mangala kategorisinde Cumhuriyet İlkokulu’ndan Burak Dönmez, Q-Bitz kategorisinde Çakıllı İlkokulu’ndan Deniz Özçelik, Pentago kategorisinde Çakıllı İlkokulu’ndan Emre Akyol ve Equılıbrıo kategorisinde ise Çakıllı İlkokulu’ndan Deniz Soyaslan birinci oldu. Ortaokullar arasındaki turnuvada ise Pentago kategorisinde Kıyıköy Ortaokulu’ndan Gülcan Bozan, Reversi kategorisinde Kıyıköy Ortaokulu’ndan Kardelen Erdoğan, Kulami kategorisinde Çakıllı Ortaokulu’ndan M. Enez Akarsu ve Mangala kategorisinde Vize Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Halil İbrahim Göktaş birinciliği elde etti.
      Turnuvada ilçe birinciliğini kazanan öğrenciler önümüzdeki günlerde yapılacak olan il elemelerine katılarak ilçemizi temsil edecekler. İl elemelerinde dereceye girecek öğrenciler ise Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Kırklareli’ni temsil edecekler.- Nihat Demirel
259 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN