• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yankesiciye suçüstü

21/02/2020

İlçemiz semt pazarında dikkatsiz vatandaşları hedef alarak cüzdanlarını çalan yankesici, kadın polisler tarafından yakalandı.

     VİZE HABER- 17 Şubat 2020 günü Zübeyde Hanım caddesinde kurulan semt pazarına dadanan yankesici, cüzdanı çalınan M.B. adlı kadının ihbarı üzerine yakalandı. Çantasında bulunan ve içerisinde bankamatik kartları ile 185 TL parasının olduğu cüzdanının çalındığını belirten M.B.’nin şikâyeti üzerine incelenen güvenlik kameraları yankesiciyi ele verdi.
     Yapılan incelemede, giyim tezgâhına gelen ve bir süre kıyafetlere bakan başı eşarplı siyah giyimli bir kadının M.B. adlı kadına perdeleme yaparak cüzdanını aldığı belirlendi. Yankesicinin yakalanması amacıyla çalışma başlatılan çalışmalar kapsamında semt pazarına giren ve yankesiciyi bir süre takip eden bayan polis memurları, BİM market önünde başka bir bayanın çantasını tuttuğu sırada yankesiciyi suçüstü yakaladı.
     Çaldığı cüzdanlar içleri boş şekilde attığı yerde bulunurken, gözaltına alınan yankesici çıkartıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.- Nihat Demirel (Asayiş)
250 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN