• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KÜÇÜKYAYLASPOR 2. AMATÖRDE

21/02/2020

İlçemizde 90'lı yıllarda Kaymakamlık Kupalarına damga vurarak renk katan Küçükyaylaspor, 2019-2020 sezonunda 2. Amatör Lig A Grubunda mücadele edecek.

    VİZE HABER- Küçükyaylaspor kulübü kuruldu. Kurucu başkanlığını Emekli Astsubay ve Kardak gazisi Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in yaptığı Küçükyaylaspor kulübünün yönetim kurulu başkanlığını ise Saray Kokoreç’in sahibi Gökmen Bartan yapıyor. Takım kaptanlığı görevine ise eski Vizespor kalecisi Mert Tetik getirildi.
      Mart ayında başlayacak olan Kırklareli 2. Amatör Lig’de ilçemizi temsil edecek olan Küçükyaylaspor ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Gökhan Bartan şunları söyledi;
     “Bir dönem bende Küçükyaylaspor da futbolculuk yapmıştım. Yine rahmetli babam yönetimdeydi. Şimdilerde Küçükyaylaspor’u yeniden yeşil sahalarda görmek bizlere büyük heyecan veriyor. Yine Vize’nin bir köyü olarak bu ligde yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kulübümüzün ana sponsorluğumuzu Çetin Grup yaparken, diğer sponsorlarımız ise, Küçükyaylalılar Derneği, Yücel Makine, Baykemi Kimya, Saray Kokoreç, Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu olmuştur. Yine köyümüzde geliri kulübe ait olan bir lokal çalıştırıyoruz” dedi.
     Küçükyaylaspor kulübünün kurucu yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı; Kurucu Başkan Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Bartan, Başkan Yardımcısı Tarkan Eroğlu, Sekreter Furkan Düzenci, Sayman Kayhan Çetin, üyeler Ufuk Tetik, Yakup Öztürk, Atakan Karababa.
     Vize Haber Gazetesi olarak, yeni kurulan ve ilçemizi Kırklareli 2. Amatör ligde temsil edecek olan Küçükyaylaspor kulübünü kutluyor, başarılarını bekliyoruz.- (Nihat Demirel)
 
267 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN