• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizespor 1-0 Alibeyköyspor

21/02/2020

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Vizespor 18. hafta maçında Pazar günü sahasında Alibeyköyspor ile karşılaştı.

     Vize İlçe Stadı’nda oynanan maçı Balıkesir bölgesinden Muhammed Taha Onat yönetirken yardımcı hakemlik görevini Alper Çakır ve Aydın Baran Tek üstlendi. Dördüncü hakem olarak da Zeynep İrem Sengir görev aldı.
     Ligin ilk yarı maçlarında kendisinden beklenen başarıyı gösteremeyen ve en alt sırada yer alan Vizespor, İkinci yarıya teknik direktörlük görevine Savaş Demiral’ı getirerek başlamış ve sergilediği performans ile taraftarı umutlandırmıştı. İkinci yarının ilk iki karşılaşmasında takımın aldığı beraberliklerin ardından galibiyet bekleyen Vizespor taraftarının galibiyet hasreti, Alibeyköy maçı ile sona erdi.  Karşılaşmanın 22. dakikasında Ramazan Üzer’in attığı golle öne geçen Vizespor, karşılaşmayı bu sonuçla tamamlayarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.
     Bu skorla 17 haftadır yer aldığı puan sıralamasının en altından kurtulan Vizespor,  Uzunköprüspor’un üstüne çıkarak 13. sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta Vizespor deplasmanda Başiskele Doğantepespor’la karşılaşacak.
     Vizespor: Serhat Serbest, Haşim Ömeroğlu (46′ Mesut Salmaz), Ramazan Bulut (83′ Muhammed Burak Vargün), Yunus Emre Karaman, Emre Gündüz, Hüsnü Ot, Onurhan Seven, Eray Doğan, Faikcan Engin, Ramazan Üzer (89′ Muhammet Çuluak), Cenk Aydın. Yedekler: Resul Işık, Metincan Özkan, Semih Dönük, Mesut Salmaz, Muhammed Burak Vargün, Deniz Sert, Muhammet Çuluak. Teknik Sorumlu: Savaş Demiral
202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN