• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KAMPÜS VİZE’DEN ÖĞRENCİLERE DJ PARTİ

21/02/2020

Vize’nin Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı yükseköğrenim kız öğrenci yurdu olan Kampüs Vize, ikinci döneme öğrencilerinin yüksek motivasyonla girmesi için DJ Party düzenledi.

     VİZE HABER- 15 Şubat 2020 Cumartesi günü Vize Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleşen partide kız öğrenciler, dağıtılan ikramların tadını çıkarttıktan sonra Avustralya’dan ülkemize yeni geri dönen DJ Yiğit Kılıç eşliğinde dans ederek enerjilerini attılar. Öğrenciler Partide sevdikleri şarkılarla coşarken, ayrıca 3 kız öğrenciye çekilişle Gratis Hediye Kartı verildi.
      Program ile ilgili açıklamada bulunan eden Kampüs Vize Müdürü Emine Gözen Işıldak; Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Vize Meslek Yüksekokulu’na eğitim için gelen genç kızların sosyal, ekonomik ve kültürel farklılarından sıyrılıp kaynaşabilmeleri ve eğitim hayatında verimli olabilmeleri için bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirtti. Düzenlenen etkinlik nedeniyle verdiği destekten dolayı Vize Belediye Başkanımız Ercan Özalp’e de teşekkür eden Müdür Işıldak, “Öğrencilerimiz bizim evlatlarımız, onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Her zaman yenilikçi bir bakış açısıyla, gündelik yaşamlarında rastlayamayacakları, onları mutlu eden ve şaşırtan çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz” dedi.
220 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN