• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Bilgin’e, Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti

21/02/2020

36 yıllık kullanımın ardından 2018 yılı Ocak ayında yerine yenisinin yapılması amacıyla yıkılan Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni bina yapılmasını bekliyor.

     VİZE HABER- Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapımı ile ilgili oluşturulan bir heyet Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Alper Çiler, Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Kuşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Çetin, Okul Müdürü Çağrı Atmaca, Okul Aile Birliği Başkanı Harun Kıyar ve 2. Başkanı Seniha Kahraman katıldı.
     18 Şubat 2020 Salı günü gerçekleşen ziyarette Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binası konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Osman Bilgin, fiziki imkânsızlıklardan kaynaklanan sıkıntıları dinleyip bilgiler aldı. Okul binası yapımının 2020 yılı yatırım programı içerisinde yer aldığını ve yapım ile ilgili girişimlerinin aralıksız sürdüğünü ifade eden Vali Bilgin, bir kaç ay içerisinde ödeneğin çıkması ile birlikte ihale aşamasına geçilmesini beklediklerini ifade etti.- Nihat Demirel
262 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
NECDET TEZCAN