• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Takım otobüsünün lastikleri kesildi, bir futbolcu taşla yaralandı

14/02/2020

Çerkezköy 1911 Doğanspor (2) – Vizespor (1)

     1911 Çerkezköyspor ile Vizespor arasında oynana karşılaşma öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar maça damgasını vurdu. Vizespor takım otobüsünün lastikleri kesildi, başına taş isabet eden 1911 Çerkezköyspor futbolcusu Furkan Şerifoğlu yaralandı.
     VİZE HABER- Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor ile Vizespor, Pazar günü Kapaklı sınırında kalan Mustafa Uğraş Stadyumunda karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada, istenmeyen görüntüler de yaşandı. Maç öncesinde Vizespor takım otobüsünün tekerlekleri kesici aletle patlatıldı. Karşılaşmanın sürdüğü sırada ise kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, stadyum dışından sahayı taş yağmuruna tuttu. Futbol magandalarının attığı taşlardan biri sahada mücadele eden 1911 Çerkezköyspor futbolcusu Furkan Şerifoğlu’nun başına isabet etti. Acı içinde kalan ve kendini yere bırakan Şerifoğlu’na ilk müdahaleyi sahada hazır bekleyen sağlık ekipleri yaptı.
     Yaşanan bu olaydan yaklaşık 20 dakika sonra aynı magandalar yine sahaya taş atmaya kalktı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
     Maçta ise ilk gol 7. dakikada geldi. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında yaşanan karambolde topla buluşan Yusuf’un vuruşu ile 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçti. İlk devrenin son dakikasında 1911 Çerkezköyspor farkı ikiye çıkardı. Kazanılan serbest vuruşta Yunus’un vuruşu ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı.
     Maçın ikinci yarısına ise takımımız Vizespor etkili başladı. Sağ kanattan gelişen ataklar rakip kalede gol arayan Vizespor beklediği golü 50. Dakikada buldu. Rakip takım savunmasının hatasını affetmeyen Faikcan farkı bire indiren golü kaydetti. Vizespor golünün ardından sertleşen karşılaşmada, Hakem Samet Tükenmez, 1911 Çerkezköyspor’dan Selim ve Yusuf’a, Vizespor’dan ise Uğurkan’a kırmızı kart gösterdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Çerkezköy 1911 Doğanspor’un galibiyeti ile sona erdi.
     Maçın ardından Vizespor yönetim kurulu “Önemli Duyuru” şeklinde bir mesaj paylaştı. Mesajda şu bilgilere yer verildi;
     “Bugün Oynadığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz Çerkezköy 1911 karşılaşması öncesi, maç sırası ve maçın ardından çıkan olaylardan üzüntü duyduğumuzu bildirmek isteriz. Maç öncesinde takım otobüsümüzün tekerlekleri kesici aletlerle patlatılmış olup bu konuyla alakalı resmî mercilere suç duyurusundu bulunulmuştur. Maç sırasında 2 kez farklı dakikalarda saha dışından atılan taşların biri 1911 oyuncusuna denk gelmiş ve oyuncu sakatlık yaşamıştır. Atılan taşların bizim seyircimizin bulunduğu tribünden atıldığı iddia eden Çerkezköy 1911 spor kulübü yaptıkları yalan - yanlış beyanlardan dolayı kınadığımızı bildirir, bugün maçı takip eden tüm seyircilerin ve medyanın gerçekleşen olayların takımımızla ve taraftarımızla uzaktan yakından alakası olmadığını gördüklerini biliyor, açıklamalarından dolayı Çerkezköy 1911 spor kulübünün komik duruma düştüğünü de yine biliyoruz. Son olarak Atılan taşlardan yaralanan furkan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi dilerken 1911 spor kulübüne yalandan uzak durmaları tavsiyesinde bulunup tüm kamuoyunu saygıyla selamlıyoruz” denildi.- Nihat Demirel
366 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN